Shërbim Ligjor

I Thjeshtë Dhe I Qartë

Ju nuk do paguani asgjë derisa ne të fitojmë në rastet e aksidenteve në punë,në rrugë,mjekimi i pakujdesshëm dhe falsifikim dokumentash pronësie.
book-laywer

Llojet e Dokumentave Ligjore

Sipas kërkesave tuaja


book-laywer

Pyesni Avokatin

Merrni përgjigje në kohë reale


book-laywer

Kontakt

Mënyra të ndryshme kontakti me ne


Pse ne ?

why-us-image

Zyra jonë e avokatisë funksionon në dy mënyra:

1-Kontakto drejtpërdrejt dhe merr zgjidhje të shpejtë nga avokatët tanë.
2-Nëse ju duhet një dokument ligjor ne kemi krijuar një model unik, ku ti e di me saktësi se sa do të përfitosh nga shërbimi jonë dhe sa të duhet të paguash në fund për këtë shërbim.

Partnerët Tanë

partner1

Av Fran Ndoj

Me një eksperiencë 40 vjeçare në drejtësi

partner2

Av Nertila Islami

Me një eksperiencë 12 vjeçare në drejtësi

partner3

Av Mevi Caushi

Me një eksperiencë 5 vjeçare në drejtësi

partner5

Av Bledar Meminaj

Me një eksperiencë 7 vjeçare në drejtësi

partner6

Av Eva Sherifi

Me një eksperiencë 24 vjeçare në drejtësi

partner7

Av Roland Islami

Me një eksperiencë 15 vjeçare në drejtësi

Lista e Dokumentave

"AvokatIm.com" ju ofron klientëve të saj ndihmën e specializuar juridike në hartimin e këtyre kontratave me një standart profesional shumë më të lartë dhe falas.

Në rastin e kontratave, referuar çmimeve standarte të shërbimeve të ofruara nga zyrat e noterisë, shërbimi për hartimin e kësaj kontrate është 5 000 lek (të reja) ndërkohë avokatim.com këtë sherbim e ofron falas.

Dokument Form

Çmimi

Si Funksionon

Krijo Dokument

Konsultohu

Ruaj & Printo

Shërbimet Që Ofrojmë

Blog

12 Arsye të çuditshme por të vërteta, për të cilat njerëzit kane kerkuar divorc

25.07.2018

Në janar 1997, një grua nga Kalifornia aplikoi për divorc pas 25 vjetësh martesë, për të cilat bashkëshorti i saj besonte se...

Shiko më shumë

A e dini se 1 në 3 çifte qe jane të sapomartuar ndahen?Rreth 7000 divorce ne vit...

25.07.2018

A e dini se 1 në 3 çifte të sapomartuar ndahen? Pra në Shqipëri zhvillohen në gjykata, rreth 7000 divorce në vit...

Shiko më shumë

Dhuna në familje, ja kush ju vjen në ndihmë dhe çfarë duhet të bëni para se të shkoni në polici

08.03.2018

Dhuna në familje cënon çdo shqiptar, ajo godet komunitetin tonë, cënon shtetin dhe i bën keq njerëzve që duam më shume...

Shiko më shumë

Blog

12 Arsye të çuditshme por të vërteta, për të cilat njerëzit kane kerkuar divorc

25.07.2018

Në janar 1997, një grua nga Kalifornia aplikoi për divorc pas 25 vjetësh martesë, për të cilat bashkëshorti i saj besonte se...

Shiko më shumë

A e dini se 1 në 3 çifte qe jane të sapomartuar ndahen?Rreth 7000 divorce ne vit...

25.07.2018

A e dini se 1 në 3 çifte të sapomartuar ndahen? Pra në Shqipëri zhvillohen në gjykata, rreth 7000 divorce në vit...

Shiko më shumë

Dhuna në familje, ja kush ju vjen në ndihmë dhe çfarë duhet të bëni para se të shkoni në polici

08.03.2018

Dhuna në familje cënon çdo shqiptar, ajo godet komunitetin tonë, cënon shtetin dhe i bën keq njerëzve që duam më shume...

Shiko më shumë

Opinoni I Klientëve

Uroj te vazhdoni keshtu njesoj, jeni super. Deri me sot gjithkush qe kam adresuar tek ju ka mbetur mjaftushem I kenaqur dhe me zgjidhje. Profesioniste dhe efikas.

Brisild

Nje zyre avokatie shume serioze dhe me cmime shume te arsyeshme. Ju pergezoj per punen tuaj dhe ju uroj suksese te metejshme.

Denisa

Jam avokat ne profesion.Gjate punes me duhej urgjent nje dokument ligjor.Avokatim.com me ofroi nje sherbim shume profesional dhe shume te shpejte.

Av A.Budini

Na Kontaktoni