Kush Jemi?

Zyra jonë është e regjistruar në dhomën e avokatisë dhe në organet tatimore me numër NIP-t L71331012A që prej vitit 2014. Ideja për krijimin e platformës avokatim ka lindur ne vitin 2014, kur një ekip profesionistësh dhe ekspertësh ligjor vendosi për të bashkëpunuar, për të ofruar një zgjidhje inovative, të shpejtë të përballueshme ekononomikisht për problemet ligjore që mund të kenë familjet dhe bizneset. Sot ekipi jonë i ekspertëve përbëhet nga 6 persona, të udhëhequr nga objektivi për të bërë të mundur që ligji të jetë një mbështetje për të gjithë individët dhe bizneset, dhe jo një pengesë e kushtueshme dhe shpeshhere e pakuptueshme. Çdo dokument përmirësohet në mënyrë të vazhdueshme nga ekipi jonë i ekspertëve me qëllim përditësimin e tij në linjë me dispozitat e fundit ligjore dhe nënligjore si dhe për t'iu përgjigjur çdo kërkese të klientëve tanë. Për të garantuar gjithmonë cilësinë më të lartë të shërbimeve ligjore që ofrojmë, kemi krijuar edhe një network avokatësh dhe profesionistësh, në të cilin secili kontribuon mbi bazën e njohurive dhe ekspertizës së tij ligjore në fushën përkatëse. Përvoja afatgjatë e ekspertëve tanë, në sajë të teknologjisë tonë inovative, ofrohet online në mënyre ekonomike dhe efiçente, duke garantuar në çdo moment një shërbim të nivelit të lartë, të besueshëm dhe të sigurt. Rubrika pyetje-përgjigje e platformës tonë është shumë e thjeshtë dhe e aksesueshme për të gjithë. Për këtë arsye, nga shërbimi ynë ligjor online përfitojnë klientë të ndryshëm, ekonomistët, te punësuar, sipërmarrës, biznese të ndryshme si dhe individët.

Partnerët Tanë

partner1

Av Fran Ndoj

Me një eksperiencë 40 vjeçare në drejtësi

partner2

Av Nertila Islami

Me një eksperiencë 12 vjeçare në drejtësi

partner3

Av Mevi Caushi

Me një eksperiencë 5 vjeçare në drejtësi

partner5

Av Bledar Meminaj

Me një eksperiencë 7 vjeçare në drejtësi

partner6

Av Eva Sherifi

Me një eksperiencë 24 vjeçare në drejtësi

partner7

Av Roland Islami

Me një eksperiencë 15 vjeçare në drejtësi

Shërbimet Që Ofrojmë